Hoe upgrade/downgrade je een subscriptie

Stap 1: Log in op https://portal.skynode.pro/

Stap 2: Ga naar 'services' en kies de subscriptie die je wilt wijzigen.

Stap 3: Ga naar 'Upgrade' (Ook als je wilt downgraden).

Stap 4: Selecteer het plan dat je wilt.

Let op: Als je een melding krijgt dat er al een betaling was gemaakt, zal je deze eerst moeten betalen. Daarna kan je weer upgraden / downgraden.

Stap 5: Na dat je het plan dat je wilt hebt gekozen, wordt je door gestuurd naar de betaling's pagina.
Na dat de betaling voltooid is, moet je een livechat openen of een ticket aan maken en dan zullen wij je server plan wijzigen.