Hoe gebruik je een custom resourcepack

Stap 1: Zoek de resourcepack die je wilt gaan gebruiken.

Stap 2: Als je op de resourcepack site bent, zoek naar de download knop. Rechtermuis klik op deze knop en klik op 'Copy Link Address'

Stap 3: Ga naar de panel en selecteer de server waar je de resourcepack wilt installeren.

Stap 4: Ga in de zijbalk naar 'File Management' en open het bestand 'server.properties'

Stap 5: Zoek de regel 'resource-pack=', en plak hier de link die je hebt gekopieerd. Dit ziet er zo uit resource-pack=<link voor de download>

Stap 6: Herstart je server.

Klaar!

Werkt het niet? Zorg dat je "Server resource packs" op 'prompt' hebt staan, of op 'enabled'. Anders dan download jou client de resource pack niet.