Hoe gebruik je subusers (meerdere accounts)

Stap 1: Log in op de panel (https://panel.skynode.pro) en selecteer de server waar je een subuser wilt maken.

Stap 2: Ga naar 'Subusers' in de rechter balk.

Stap 3: In de rechtste boven hoek zit een knop 'Create new', ga daar naar toe.

Stap 4: Vul de email in voor het nieuwen account.

Stap 5: Nu kun je alle permissies kiezen die het nieuwen account krijgt.

Stap 6: Na dat je alle permissies hebt geselecteerd die je wilt, klik je op 'Add New Subuser' boven in.

Stap 7: Er wordt een email verzonden naar de in gevulden email met de gebruikersnaam en wachtwoord, en daarmee heeft hij toegang tot de opties die je hebt gekozen.