Hoe installeer je een server jar

Let op: Als je een forge / modded server wilt, hebben we een aparte uitleg.

Stap 1: Download de server jar die je graag wilt, de meeste jars zijn beschikbaar op https://getbukkit.org
Stap 2: Log in op de panel, en selecteer de server die je wilt veranderen.
Stap 3: Ga naar 'File Management' in de zijbalk.

Stap 4: Nu kan je de gedownloade server jar in de filemanager slepen.

Stap 5: Wacht tot dat de jar is geupload, daarna moet de pagina herladen.
Stap 6: Klik op de 3 puntjes naast het geuploade bestand en druk op 'Rename'

Stap 7: Geef het bestand de naam 'server.jar'
Stap 8: Ga terug naar de console, en start je server. Je hebt nu de nieuwe server